Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SKOKO UDRIO PO MAJI JURIŠIĆ 'Traje medijska ofenziva HDZ-a i žetončića'

SKOKO UDRIO PO MAJI JURIŠIĆ 'Traje medijska ofenziva HDZ-a i žetončića'

'Gorljiva braniteljica zakona'

Centrov splitski gradski vijećnik Igor Skoko na Facebooku je objavio kako 'danima traje medijska ofanziva HDZ-a i žetončića kako bi nas uvjerili da je Zakon o pomorskom dobru sjajan, neviđeni korak naprijed, kako nema pogodovanja. Kako smo mi koji ga kritiziramo neznalice, lažemo i umišljamo. A onda… A onda napokon kažu istinu…'.

'Pa tako Maja Jurišić, gorljiva braniteljica zakona, inače najpoznatija po tome da ju je HDZ stavio u Upravno vijeće Energetske agencije kako bi nadgledala uhljebivanje podobnih, kaže: 'Tražiti da se potpuno izbriše mogućnost da hoteli imaju prednost pri koncesioniranju plaža ispred hotelskih objekata je utopijski i proizvodi kontraefekt koncensionara. Ako se plaže ispred hotela ne definiraju na ovaj način, temeljem koncesije hotel ili bilo koji drugi gospodarski subjekt zainteresiran za koncesiju može i dalje tražiti gospodarsko korištenje i to cijelog područja…'.

I tako u dvije kratke rečenice potvrdi ono što danima govorimo - da je smisao novog Zakona o pomorskom dobru pogodovanje određenoj grupi poduzetnika. 

Opet se potvrđuje da ništa što HDZ i žetončići rade nije u javnom interesu, i da je samo pitanje kome i kako pogoduju. Borbu protiv ovakvog zakona nastavljamo, sada samo ojačani potvrdom zagovornika zakona da se radi o pogodovanju i kršenju Ustava', zaključuje Skoko.


Vaša reakcija na temu