Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Škorić: Karamarko je napravio moralan čin, a na novim izborima očekujem pobjedu HDZ-a

Škorić: Karamarko je napravio moralan čin, a na novim izborima očekujem pobjedu HDZ-a

Stranku je ostavio u puno boljem stanju nego što je bila u trenutku preuzimanja

Evo kako je predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić komentirao ostavku Tomislava Karamarka...

- Karamarko je napravio jedan očekivani čin, koji je nadasve moralan. Nakon što nije uspio provesti preslagivanje koje je on predložio, za očekivati je bilo da će uslijediti njegova ostavka. Potezom osobne ostavke pokazao je odgovornost prema stranci i svim njenim članovima - kazao je Škoroić, pa nastavio:

- S Karamarkom na čelu HDZ je imao 5 uzastopnih pobjeda. Stranka je konsolidirana i ojačana i ostavio ju je iza sebe u puno boljem stanju nego što je bila u trenutku preuzimanja. Očekujem da se u što kraćem roku provedu izbori za novog predsjednika stranke i da se krene s pripremom i kampanjom za nove parlamentarne izbore na kojima očekujemo pobjedu HDZ-a.

Vaša reakcija na temu