Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Škorić o odlasku s čela HC-a: 'Vjerujem da je sada najbolje vrijeme za nove snage'

Škorić o odlasku s čela HC-a: 'Vjerujem da je sada najbolje vrijeme za nove snage'

'Ponosan sam na sve projekte, neki će ostati upisani u povijest'

Vijest je dana u hrvatskim poslovnim krugovima odlazak Josipa Škorića s čela Uprave Hrvatskih cesta. Ostavku je podnio iz osobnih razloga. Evo što kaže.

'Kad negdje provedeš toliko godina, onda svakako to nije laka odluka, no nikako nije ishitrena. Više puta sam proteklih godinu dana razgovarao na tu temu, a još u svibnju sam i službeno obavijestio ministra da namjeravam ići. 

Ponosan sam na sve projekte koje smo proveli u ime Vlade RH, a koji su unaprijedili život građanima. Neki od njih će ostati upisani u povijest. Tvrtka je posložena i stabilna. Pred Hrvatskim cestama su novi veliki projekti i vjerujem da je sad najbolje vrijeme za nove snage', izjavio je. 

Vaša reakcija na temu