Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Škorić odgovorio Koturu: Ova vlast je uspjela ispraviti sve one nevjerojatne diplomatske 'kikseve' SDP-ove Vlade

Škorić odgovorio Koturu: Ova vlast je uspjela ispraviti sve one nevjerojatne diplomatske 'kikseve' SDP-ove Vlade

Šteta koju je SDP-ova vlast napravila međunarodnom ugledu Hrvatske je teško mjerljiva, ali srećom ta vremena su iza nas! - poručio je Škorić

 Čelnik splitskog HDZ-a Petar Škorić odgovorio je na današnje priopćenje predsjednika splitskog SDP-a Gorana Kotura. Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Danas smo imali priliku pročitati priopćenje predsjednika SDP Split Gorana Kotura kojim proziva HDZ za 'slugansku politiku'.
Nažalost Gorana Kotura i nekolicine preostalih članova njegove stranke, Hrvatska je cijenjena i ravnopravna članica euro-atlantskih integracija. Ova Vlada na čelu s Andrejem Plenkovićem razvija iskrene prijateljske i partnerske odnose s našim zapadnim partnerskim državama istovremeno braneći sve hrvatske nacionalne interese u svim institucijama. Srećom, ova vlast je uspjela ispraviti sve one nevjerojatne diplomatske 'kikseve' SDP-ove Vlade koja je nastojala Hrvatsku posvađati sa svim partnerima i koja je vrijednosti i propise Europske unije pokušala pogaziti samo nekoliko dana nakon pristupanja u Europsku uniju. Šteta koju je SDP-ova vlast napravila međunarodnom ugledu Hrvatske je teško mjerljiva, ali srećom ta vremena su iza nas!

Dolazak visokih predstavnika prijateljskih zemalja u Hrvatsku je uvijek dobrodošao, a posebna je čast što su prepoznali kandidate, program i vrijednosti HDZ-a i svojom nazočnošću i odlučnim riječima HDZ-u dali potporu. Dok Goran Kotur i oni poput njega Hrvatsku na svakom koraku pokušavaju ocrniti i omalovažiti radi ostvarenja kratkoročnih sitnih političkih poena, HDZ je strateškom i dugoročnom politikom Hrvatsku vratio na razinu ravnopravnog partnera u krugu zapadnih demokratskih država. U onaj krug država u kojem su Hrvatsku vidjeli prvi predsjednik dr. Franjo Tuđman i svi hrvatski branitelji. Hrvatska odlučno i uspravno kroči ispravnim putem, koliko god to ne odgovaralo određenim političkim opcijama. Hrvatski građani će to sasvim sigurno znati valorizirati - napisao je Škorić.

Vaša reakcija na temu