Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Škorić tvrdi da nije razgovarao s Kerumom, ali može potvrditi da će se održati iznimno bitna sjednica

Škorić tvrdi da nije razgovarao s Kerumom, ali može potvrditi da će se održati iznimno bitna sjednica

'Prestanimo se baviti tračevima, fokusirajmo se na bitno - interes naših sugrađana', poručuje šef splitskog HDZ-a

Večeras iza 23 sata na Facebooku se oglasio Petar Škorić, predsjednik HDZ-a Split. Tvrdi da nije popodne razgovarao s koalicijskim partnerom Željkom Kerumom. Ipak, potvrdio je da će se sutra održati sjednica Gradskog vijeća. Održavanje je bilo upitno jer je Kerum planirao povući svoje vijećnike uvjeren da gradonačelnik Andro Krstulović Opara huška novinare na njega. Podsjetimo, prije koji dan protiv Opare je podnio i kaznenu prijavu. 

Evo što je napisao Škorić. 

'Pojedinci izgleda znaju bolje od mene i moje obitelji s kim sam se danas družio i o čemu sam razgovarao. Njihove navode ne mogu potvrditi jer jednostavno ne odgovaraju istini. Ono što mogu potvrditi jest da će se sutra održati iznimno bitna sjednica Gradskog vijeća, koja će omogućiti završetak niza započetih projekata u interesu grada te otvaranje novih s ciljem ublažavanja negativnih posljedica COVID-a na proračun grada. Prestanimo se baviti tračevima i fokusirajmo se na ono što je bitno, a to je interes naših sugrađana', napisao je Škorić. 

Večeras smo ga pokušali kontaktirati, no nije se javio. 

Vaša reakcija na temu