Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Škorini simpatizeri napali studente koji rade u Lisinskom, vikali su im da su komunjare

Škorini simpatizeri napali studente koji rade u Lisinskom, vikali su im da su komunjare

Pjevač je održao predizborni skup, a mnogi nisu mogli ući u dvoranu, pa su skup pratili putem video zida u predvorju

Simpatizeri Miroslava Škore napali su u Lisinskom studente koji tamo rade, javlja Index.

Do incidenta je došlo kada se dvorana napunila, a ekipa predsjedničkog kandidata odlučila zatvoriti dvoranu. Na studentima koji i inače rade u Lisinskom, a koji su provjeravali ulaznice, morali su tu odluku provesti.  

No Škorinim fanovima to se nije svidjelo. Kako javljaju Indexovi reporteri s lica mjesta, nasrnuli su na studente, a jednog su studenta i udarili. Fizički su probili studente i ušli u dvoranu. 

- Počeli su nas gurati i vrijeđati, jedan kolega je dobio šamar, ošamarila ga je jedna žena. Vikali su nam da smo komunjare, a mi smo samo studenti koji tu u Lisinskom radimo na studentski ugovor - rekao je jedan od studenata Indexovom reporteru. 

Inače, za Škorin predizborni skup su se dijelile ulaznice i samo se s ulaznicama ili akreditacijama moglo ući u dvoranu, što inače nije uobičajeno za predizborne skupove. 

Index je, vezano uz ovaj incident, poslao upit Škorinom stožeru i Lisinskom. Čekaju odgovor.

Vaša reakcija na temu