Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ŠKORO: Ovo je pobjeda Domovinskog pokreta

ŠKORO: Ovo je pobjeda Domovinskog pokreta

Smatram da je ovih 15 mandata dobar pokazatelj da smo na pravom smjeru, rekao je

Miroslav Škoro, prvi čovjek Domovinskog pokreta ovim se riječima obratio naciji:

'Zahvala svim biračima koji su izašli na izbore, našim volonterima i ljudima koji su radili na kampanji. Bila je vrlo kratka i vrlo prljava i u cijeloj toj priči možemo biti sretni da smo nakon svega 50 dana postojanja Domovinskog pokreta uspjeli napraviti treći rezultat u Hrvatskoj. 

Politika je stvar u kojoj valja biti realan. Smatram da je ovih 15 mandata dobar pokazatelj da smo na pravom smjeru i da se nalazimo na prekretnici i da Sabor više neće biti isti i da će se čuti puno više različitih mišljenja.

Moramo se složiti, izbori su se dogodili u atmosferi neizvjesnosti, straha, do te mjere da su bile i određene neregularne radnje, jedna od naših promatračica doživjela je i fizičko zlostavljanje...

Želim čestitati pobjednicima, HDZ-u. HDZ sada ima povijesnu priliku da vidimo hoće li nastaviti vladati kako je činio do sada ili će okrenuti dres i biti ono što bi trebao biti, a to je suverenistička stranka.

U Saboru ćemo se zalagati za nužne reforme koje narod traži i treba. Valja poštivati odluku birača, ići dalji, uzdignuti glavu, činiti sve što se može da vrijeme koje je pred nama, a koje neće biti lako, pokušamo učiniti lakšim za hrvatske građane. Budućnost je pred Domovinskim pokretom. Smatram da je ovo pobjeda Domovinskog pokreta. Poručujem svim simpatizerima da ćemo nakon današnjeg dana pristupiti ustrojstvu ozbiljne političke opcije, koja će svoju pravu snagu pokazati na lokalnim izborima'.

Vaša reakcija na temu