Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP SLIJETANJE AUTA U MORE Vozač je bio pod utjecajem alkohola, mislio je da vozi po pristupnoj cesti za  Pelješki most

SLIJETANJE AUTA U MORE Vozač je bio pod utjecajem alkohola, mislio je da vozi po pristupnoj cesti za Pelješki most

Poginula je 45-godišnja žena

Policija je završila s očevidom prometne nesreće koja se jučer dogodila na Pelješcu. Vozilo je sletjelo u more na trajektnom pristaništu Prapratno. Vozač i dvojica putnika isplivala su iz vozila, dok je žena preminula. 

'Očevidom je utvrđeno da je vozilom upravljao 47-godišnjak, dok se s njim u vozilu nalazilo još troje putnika, 42-godišnjakinja, 39-godišnjak i 45-godišnjakinja.

Vozeći iz smjera Stona u pravcu Splita, vozač je pogrešno skrenuo za trajektno pristanište misleći da vozi pristupnom cestom prema Pelješkom mostu. 

Odmah nakon slijetanja, iz vozila su, samostalno i bez ozljeda, uspjeli izići vozač i dvoje putnika, dok je jedna od putnica, 45-godišnjakinja, ostala u vozilu odakle su njeno  tijelo oko 2,25 sati, izvukli ronioci Interventne jedinice policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske', priopćili su iz policije.

Alkotestom je utvrđeno kako je vozač vozio pod utjecajem alkohola od 0,81 g/kg. 

'On je uhićen te će, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće sa smrtnim ishodom, uz kaznenu prijavu biti doveden pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. Tijelo preminule putnice je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se utvrditi točan uzrok njezine smrti', zaključili su iz policije.

Vaša reakcija na temu