Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com SLUČAJ U SPLITU Devet mjeseci silovao 18-godišnju zaposlenicu?

SLUČAJ U SPLITU Devet mjeseci silovao 18-godišnju zaposlenicu?

Nije ga prijavila u strahu da ne ostane bez posla

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 65-godišnjaka zbog silovanja. U optužnici se navodi da je kazneno djelo počinio od studenog 2019. do kolovoza 2020. godine na štetu oštećenice rođene 2001. godine. 

Kako doznajemo, optuženi je bio poslodavac oštećenoj djevojci, koja je kod njega radila u jednom dućanu. Donosila mu je utržak, a većina inkriminiranih situacija dogodila se u optuženikovom automobilu. 

Djevojka nije prijavila poslodavca iz straha da ne izgubi posao, no na kraju je to ipak učinila.

U optužnici se navodi da je okrivljenik iskoristio svoj položaj i da je zaposlenicu prisiljavao da ga oralno zadovoljava jer je znao da se kao podstanar nalazi u nezavidnoj situaciji nakon odlaska iz roditeljskog doma.

Silovanja su se događala jednom tjedno u vozilu na parkingu i jednom mjesečno u stanu u gradu pokraj Splita.

Vaša reakcija na temu