Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SLUŽBENO: Šibensko-kninski župan osniva stranku

SLUŽBENO: Šibensko-kninski župan osniva stranku

O ovome se dugo nagađalo u medijima

Nakon što se u medijima danima nagađalo, sada je i službeno potvrđeno, šibensko-kninski župan Marko Jelić osniva stranku. Na taj potez odlučio se, kako kaže, zbog previše prepreka u funkcioniranju lokalne samouprave i nejednakosti građana u određenim dijelovima Hrvatske, javlja HRT

Osvrnuo se i na moguću stranačku suradnju i istaknuo stranku Fokus kao potencijalnog partnera.

- Mi smo odlučili krenuti, jedna inicijativna skupina je odlučila krenuti u osnivanje jednog političkog okvira kako bismo mogli na državnim izborima izaći zajedno. S druge strane to pojednostavljuje postupak prijavljivanja ili zajedničke aktivnosti ako imate takav okvir kao što je stranka - rekao je Mako Jelić.

- Mi razgovaramo sa svim onima koji su normalni i koji nemaju nekakav teret, nekakvih kriminalni i nekakvih sličnih nepoštenih ili političke nekorektnosti. Mi smo otvoreni, inkluzivni - zaključio je Jelić.

Vaša reakcija na temu