Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SMJENA U PARK ŠUMI Kerum miče Grubšića: Previše je vodio računa o internetu i oporbi

SMJENA U PARK ŠUMI Kerum miče Grubšića: Previše je vodio računa o internetu i oporbi

Današnja sjednica na kojoj je trebao biti smijenjen ravnatelj javne ustanove je odgođena

Predsjednik HGS-a Željko Kerum potvrdio nam je da je danas trebala biti održana sjednica Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje Park šumom Marjan na kojoj je trebao biti smijenjen dosadašnji ravnatelj Damir Grubšić. Sjednica je odgođena zbog smrtnog slučaja u obitelji predsjednika Upravnog vijeća HDZ-ovca Mirka Ruščića

Kerum kaže da je inicijativa za smjenom Grubšića došla upravo od Ruščića, ali i da danas nije 100 posto siguran hoće li ga smijeniti. 

'Ruščić je predložio smjenu jer kaže da je s Grubšićem nemoguće funkcionirati. Prije tri dana bio sam siguran da ga treba smijeniti, a danas više nisam siguran. Sve ovisi o njegovom zdravstvenom stanju. Nazvat ću ga, vidjet ću kako je', kazao nam je Kerum. 

U ustanovi je inače prošlog tjedna provedena anketa među zaposlenicima o smjeni Grubšića i kako čujemo većina je radnika u Park šumi, i to onih niže rangiranih, za njegov ostanak na čelu. Kerum kaže kako je to irelevantno. 

'Ne odlučuju oni o smjeni, nego ja', bio je kratak Kerum. 

'Nisam zadovoljan njegovim ponašanjem. Iskreno, previše je vodio računa o Instagramu i internetu, umjesto da se uhvati posla. Bitni su rezultati. A rezultati su takvi kakvi jesu, dirigirani. Došla je ta bolest, kao nekad peronospora i španjolska gripa, a danas korona. Politika je tražila poene, a on je ispao naivan. A njega nije stavila politika, nego ja. Nema se što on dokazivati Čikotiću i Puljak, nego meni. Više je počeo voditi računa o tome kako će se dodvoriti nekim grupama poput Društva Marjan, a ti se danas na Marjanu nemaš di popišat nego na Benama, a i tamo je zahod premali. Sve su to sitni interesi. Osobno sam izgubio veliki novac na Marjanu. Na Bene i Prvu vodu potrošio sam 17.600.000 kuna, a što sam dobio? Da me prozivaju novinari', kazao nam je Kerum. 

Vaša reakcija na temu