Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SMRT NA CESTI: Stradao 39-godišnji motociklist

SMRT NA CESTI: Stradao 39-godišnji motociklist

Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu nadležnom državnom odvjetništvu

U jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći koja se oko 12 sati dogodila na dijelu Jadranske magistrale u Dubrovačkom primorju, smrtno je stradala jedna osoba, a jedna je osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede. 

Do prometne nesreće je došlo kada je 32-godišnjakinja, krećući se državnom cestom D-8 iz smjera Splita u pravcu Dubrovnika, ulaskom u zavoj, zbog neprilagođene brzine izgubila nadzor nad vozilom, prešla u suprotnu kolničku traku  i vozilom udarila u motocikl dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog pravca upravljao 39- godišnjak. 

Uslijed ozljeda zadobivenih prilikom udara i pada, 39-godišnji motociklist je preminuo u dubrovačkoj bolnici dok je vozačica osobnog vozila zadobila lakše tjelesne ozljede. 

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik, a promet na tom dijelu ceste za vrijeme trajanja očevida odvijao se naizmjenično uz regulaciju policijskih službenika. 

Zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu nadležnom državnom odvjetništvu.

Vaša reakcija na temu