Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Smrt od korone i u Zadru, dvoje novozaraženih

Smrt od korone i u Zadru, dvoje novozaraženih

U samoizolaciji je 499 osoba

Jedna je osoba preminula na COVID odjelu Opće bolnice Zadar. Riječ je o muškarcu rođenom 1935. godine koji je u bolnicu zaprimljen zbog druge bolesti te je rutinski testiran. 

'Prema preminuloj osobi poduzete su posebne protuepidemijske mjere za siguran ukop prema posebnom protokolu', izvijestio je Stožer Zadarske županije.

Osim toga dvije su novozaražene osobe na području Zadarske županije. Riječ je o ženi čiji su članovi obitelji ranije oboljeli te o muškarcu koji je zaprimljen u bolnicu zbog druge bolesti te je rutinski testiran. On je zadržan na COVID odjelu. U samoizolaciji je 499 osoba, a tijekom jučerašnjeg dana testirana su 92 uzorka.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske izvršili su 10 provjera vezano uz provođenje mjera samoizolacije kojom prilikom nisu evidentirana kršenja mjere.

Vaša reakcija na temu