Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Smrt pritvorenika u splitskom zatvoru šokirala obitelj, obdukcija napravljena mimo njihovog znanja

Smrt pritvorenika u splitskom zatvoru šokirala obitelj, obdukcija napravljena mimo njihovog znanja

Preminuli je imao samo 33 godine, a nedavno je prebolio koronu

Obitelj Zvonimira Kutleše, 33-godišnjaka koji je sinoć umro u splitskom zatvoru, ostala je šokirana tom viješću, a pogotovo time da je odmah jutros po nalogu Državnog odvjetništva napravljena obdukcija prije nego su za to doznali, potvrdio nam je njegov odvjetnik Marijo Vuković

Obdukcija, kaže Vuković, nije sporna, ali je obitelj mogla tražiti da na njoj bude i neovisni patolog. Državno odvjetništvo vodi istragu, a odvjetnik Vuković kaže da će inzistirati da se rasvijetle okolnosti smrti pa će predložiti i prikupljanje snimki video nadzora iz zatvora. 

Kutleša je u splitskom zatvoru završio zbog prijave za prisilu prema policajcima. Nije imao nekakve zdravstvene probleme. Nedavno je prebolio koronu, a takvi bi zatvorenici trebali biti pod pojačanim nadzorom čuvara u zatvoru. 

Prije koji dan je izašao iz izolacije i odvjetnik Vuković namjeravao ga je danas posjetiti u zatvoru, no javili su mu da je njegov klijent preminuo. Kada je nazvao patologiju da se raspita oko obdukcije, rečeno mu je da već napravljena. 

Uzrok smrti još nije poznat.

Vaša reakcija na temu