Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić SMRT U PROMETU Mladić mopedom udario u brdo i poginuo, djevojka ozlijeđena

SMRT U PROMETU Mladić mopedom udario u brdo i poginuo, djevojka ozlijeđena

Nesreća se dogodila noćas, malo poslije ponoći

U prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Dubrovniku poginuo je 19-godišnji vozač mopeda, dok je 18-godišnja suputnica prošla s lakšim ozljedama. 

Policija je utvrdila da se nesreća dogodila malo iza ponoći na predjelu Batahovine kada je mladić iz još neutvrđenih razloga vozilom skrenuo desno i udario u brdo. Nakon udara, vozač i djevojka su pali na kolnik dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po cesti. 

Od zadobivenih ozljeda mladić je preminuo na mjestu događaja. Iz policije su izvijestili da su oboje nosili kacige te da je za vrijeme očevida cesta bila zatvorena na promet. 

Vaša reakcija na temu