Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠOK NA RAVNIM NJIVAMA Preko noći 15 vozila ostalo bez goriva, ukradena i bušilica

ŠOK NA RAVNIM NJIVAMA Preko noći 15 vozila ostalo bez goriva, ukradena i bušilica

Kradljivci su 'počistili' spremnike goriva, a provaljivalo se i u prtljažnike

Splitska policija jutros je zaprimila poziv s Ravnih njiva. Čak 15 vozila parkiranih na Boktuljinom putu 'ostalo' je tijekom noći bez goriva. 

Kradljivci nisu samo obijali spremnike goriva, već i prtljažnike. Policiji je zasad prijavljena krađa jedne bušilice, no prijave i dalje pristižu. U tijeku je policijski očevid, kao i kriminalističko istraživanje. 


Mirko Ramljak, predsjednik GK Ravne njive, kazao nam je da se ne sjeća kada je zadnji put bila ovakva masovna krađa goriva. U kontaktu je s policijom koja je najavila da će pojačati ophodnje. Navodno su već na tragu sumnjivcima.

'Inače, planirano je da se na tom mjestu podigne garaža Split parkinga pa će vozila biti pod boljim nadzorom', kazao nam je Ramljak.

Vaša reakcija na temu