Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay ŠOKANTAN OBRAČUN NA MEJAŠIMA Policija uhitila muškarca koji je autom pregazio brata i pobjegao!

ŠOKANTAN OBRAČUN NA MEJAŠIMA Policija uhitila muškarca koji je autom pregazio brata i pobjegao!

Oštećeni 41-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede

Policijski službenici su sinoć pronašli i uhitili muškarca kojeg dovode u vezu s ozljeđivanjem 41-godišnjaka. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Naime, jučer, 29. lipnja 2022., oko 17.35 sati na području Splita 41-godišnjak je oboren osobnim vozilom nakon čega se vozač udaljio.  Jučer je pronađeno napušteno vozilo i obavljen je očevid na mjestu događaja, izvijestili su iz splitske policije.

Oštećeni je zadobio teške tjelesne ozljede.

Kako smo ranije neslužbeno doznali, radi se o braći koja su se sukobila na Mejašima. Nije im ovo prvi sukob, ali jest najradikalniji.

Vaša reakcija na temu