Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay SOLIN Bez vozačke za volanom neregistriranog auta u zabranjenom smjeru, imao i palicu

SOLIN Bez vozačke za volanom neregistriranog auta u zabranjenom smjeru, imao i palicu

Policija predložila 40 dana zatvora, novčana kazna u iznosu od 1110 eura i dvije godine bez vozačke

U ponedjeljak oko 20.45 sati u Solinu je prilikom provođenja prometne kontrole zaustavljen osobni automobil kojim je upravljao četrdesetpetogodišnjak koji je prethodno vozilom upravljao smjerom koji je zabranjen vidno postavljenim prometnim znakom, neregistriranim i neosiguranim vozilom i za vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola zbog prikupljenih 12 kaznenih bodova.

- U vozilu mu je pronađeno hladno oružje drvena palica s natpisom 'utjerivač dugova' nakon čega je priveden na prekršajni sud uz podnošenje optužnog prijedloga za počinjenje prekršaja opisanih u čl.199 st.8, čl.12 st.4, čl.286 st.12, čl.65 st.3  Zakona o sigurnosti prometa na cestama, čl.4 st.1 Zakona o obveznim osiguranjima u prometu i čl.8 st.1 Zakona u nabavi i posjedovanju oružja građana. Prijedlog policije da se okrivljeniku odredi kazna zatvora u trajanju od 40 dana, novčana kazna u iznosu od 1110 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima svih kategorija u trajanju od 24 mjeseca - priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Po odluci prekršajnog suda pušten je na slobodu i prekršajni postupak će se provesti redovnim putem.

Vaša reakcija na temu