Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SOLIN Proslavljen 18. rođendan OŠ kraljice Jelene

SOLIN Proslavljen 18. rođendan OŠ kraljice Jelene

Na priredbi bio i gradonačelnik Ninčević

'Punoljetstvo' svoje škole učenici i nastavnici OŠ kraljice Jelene proslavili su u svečanom i radosnom duhu organizirajući veselu i rasplesanu priredbu.

Slavlje je ispunilo svaki kutak škole, a pjesma i ples odjekivali su hodnicima.

'Čestitke povodom Dana škole upućujem svim učenicima, učiteljima, nastavnicima, naravno i čistama kao i svim djelatnicima ove ustanove.

Učenicima želim mnogo lijepih uspomena i bogatog znanja koje će stjecati u toplom okrilju škole, a učiteljima i nastavnicima uspjeh u njihovom radu te veliko hvala što, osim znanja, djeci prenosite i važne životne lekcije i vrijednosti', poručio je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević koji je i ove godine sudjelovao u proslavi.

Vaša reakcija na temu