Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević čestitao na uspjehu kikboksaču Antoniju Plazibatu

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević čestitao na uspjehu kikboksaču Antoniju Plazibatu

'Vidimo se uskoro u Solinu'

Nakon veličanstvenog sportskog uspjeha, čestitku kikboksaču Antoniju Plazibatu uputio je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Naš Solinjanin, kickboksač Antonio Plazibat ostvario je jednu od najvećih pobjeda u karijeri. Prekidom na samom početku druge runde, pobijedio je Top 3 borca svijeta i dvostrukog izazivača za titulu Glory prvaka teške kategorije, Rumunja Adegbuyija. Ovo je njegova peta pobjeda u šestom nastupu unutar najveće svjetske kickboxing promocije, druga u nizu, oba puta nokautom.

Dragi Antonio, čestitam ti od srca na impresivnoj pobjedi i sjajnom uspjehu! Vidimo se uskoro u Solinu, poručio je gradonačelnik Ninčević.


Vaša reakcija na temu