Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jadrolinija ŠOLTANKA VAN STROJA Automobili zapeli na otoku, jer se trajekt pokvario

ŠOLTANKA VAN STROJA Automobili zapeli na otoku, jer se trajekt pokvario

Prema redu plovidbe plovi katamaran i prevozi samo putnike

Trajekt Šoltanka od petka 3. studenoga ne plovi na otoke Drvenik Veli i Mali. Kako nam javljaju čitatelji, desetci automobila 'zapeli' su na škoju, tako da su putnici onemogućeni s otoka vozilom ići svojim kućama, ali i na radne obveze. 

- Zar jedna Jadrolinija nije u stanju organizirati jedan trajekt da jadne ljude prebaci na kopno da mogu autima svojim kućama. Sramota! -  ljutiti su čitatelji koji su se javili Dalmatinskom portalu

Agencija za obalni linijski promet Jadrolinija potvrdila nam je da je Šoltanka u kvaru, što nikako nije dobra vijest za one koji su s automobilima zapeli na Drveniku Malom i Velom. 

'Trajekt Šoltanka zbog tehničkih problema nije može održavati trajektu liniju na relaciji Soline-Drvenik Mali-Drvenik Veli. Dok se ne ukloni tehnički kvar na navedenoj liniji prema redu plovidbe plovi katamaran i prevozi samo putnike. Čim se ukloni tehnički kvar na kojem se intenzivno radi trajekt Šoltanka će preuzeti trajektnu liniju. Uskoro očekujemo otklanjanje problema', odgovorili su nam iz Jadrolinije te zahvalili putnicima na razumijevanju. 

Nisu precizirali kada je predviđeno otklanjanje kvara, ali za sada neće slati zamjenski trajekt, već putnike prevozi katamaran. Ali, ne i automobile…

Vaša reakcija na temu