Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Spalatina: Dnevno proizvedemo 300 do 350 pari obuće
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

Spalatina: Dnevno proizvedemo 300 do 350 pari obuće

Osim na hrvatsko tržište, proizvodi se plasiraju u Njemačku, Sloveniju, Mađarsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju

Spalatina d.o.o. je tvrtka iz Solina koja posluje 12 godina na našem i svjetskom tržištu. Specijalizirana i temeljna joj je djelatnost proizvodnja kućnih papuča i natikača te anatomske obuće. Sjedište tvrtke se nalazi u Solinu, gdje je smještena proizvodnja, skladište, uredi i uprava. 

Ciljevi tvrtke su postizanje i održavanje garantirane kvalitete proizvoda u smislu izbora materijala, analize kvalitete, istraživanja trendova i zahtjeva tržišta te u konačnici izrade kolekcije obuće koja će biti proizvedena.

- Obuća pod markom Spalatina je prepoznatljiva po izraženoj kvaliteti izrade i biranim materijalima. Kvaliteta proizvoda je primarni i jedini cilj! Vrlo važno je što konstantno tražimo kvalitetu po najboljoj cijeni! Dnevno se proizvede oko 300-350 pari obuće. Proizvodi se pozorno kontroliraju tijekom dnevne proizvodnje i prate u svakoj fazi sve do završetka izrade i isporuke na tržište - poručili su iz tvrtke.

Osim na hrvatsko tržište, proizvodi se plasiraju u Njemačku, Sloveniju, Mađarsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju. 

Spalatina će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu