Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIĆANI U DRUGOM PLANU: U kafiću na Kašjunima ne poslužuju kavu iza 13 sati!

SPLIĆANI U DRUGOM PLANU: U kafiću na Kašjunima ne poslužuju kavu iza 13 sati!

'Prioritet imaju pića koja vole turisti', obrazloženo je

Koncesionar kafića na Kašjunima odlučio je ne prodavati kavu već u ranijim popodnevnim satima. Od 13 sati, da prevedemo, prednost imaju turisti koji ne preferiraju espresso. Neugodnu novu naviku na popularnoj plaži ispričala nam je revoltirana Splićanka koja je tražila i razgovor s voditeljom ugostiteljskog objekta.

- Nakon inzistiranja na objašnjenju, dobila sam odgovor da ne kuhaju kavu iza 13 sati, zbog velike gužve turista koji preferiraju koktele - prepričala nam je.

Kazala nam je i da su jasno kazali da su 'sada prioritet turisti, nego domaći'.

Komentar smo tražili i od ugostitelja iz Joe's Beach Lounge and bar, ali na uporne pozive nisu odgovarali.

S plažom na Kašjunima brojni su Splićani imali prigovore zbog ležaljki kojima zauzmu plažu, podsjetimo, organizirali su i akcije postavljanja šugamana između njih. Nije se mnogo promijenilo, a sada ih je dočekao i hladan tuš s kavom.

Vaša reakcija na temu