Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanin koji je divljao na Nepalce i Indijca ispred McDonaldsa završio u zatvoru

Splićanin koji je divljao na Nepalce i Indijca ispred McDonaldsa završio u zatvoru

Prijavljen je za niz kaznenih djela

Sudac istrage splitskog Županijskog suda poslao je u pritvor 36-godišnjeg Splićanina koji je u petak navečer pijan divljao ispred McDonaldsa i napao dostavljače iz Nepala i Indije. S također alkoholiziranom partnericom tražio je da im se vratio novac za neisporučenu narudžbu. Jednu kacigu bacio je u zid, porušio je veći broj skutera te udario četvoricu dostavljača. Jedan je lakše ozlijeđen. 

Nakon kriminalističkog istraživanja partnericu su odveli na Općinski prekršajni sud radi remećenja reda i mira, dok su njega predali pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za nasilničko ponašanje, tjelesnu ozljedu, šest kaznenih djela prijetnje i 14 kaznenih djela oštećenja tuđe stvari. 

Sudac ga je poslao na Bilice zbog opasnosti od ponavljanja djela jer je već osuđivan za nasilje u obitelji te drogu. 

Vaša reakcija na temu