Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splićanin prijavljen za prijetnju ravnatelju Park šume pušten na slobodu

Splićanin prijavljen za prijetnju ravnatelju Park šume pušten na slobodu

Policija ga je predala pritvorskom nadzorniku

Splićanin, koji je prije dva verbalno napao ravnatelja Park šume Marjan Marka Pejnovića zbog pripremnih radova na postavljanju rampe iznad plaže Kašjuni, pušten je na slobodu nakon ispitivanja u Državnom odvjetništvu. 

Policija ga je prijavila za kazneno djelo prijetnje te predala pritvorskom nadzorniku. Na ispitivanju u DORH-u iznio je svoju obranu. Negirao da je prijetio Pejnoviću. Radi se inače o vlasniku parcele iznad Kašjuna koji smatra da će mu rampa ograničiti kretanje. 

Pejnović je policiji također dao svoj iskaz kao oštećenik. Nasrtaj je snimao čuvar prirode Park šume Marjan, no dio koji sadržava prijetnju nije snimljen.

Sada je sve u rukama Državnog odvjetništva.

Vaša reakcija na temu