Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Splićanin ustrijeljen u glavu umro u bolnici, Sandro Firić odgovara za ubojstvo

Splićanin ustrijeljen u glavu umro u bolnici, Sandro Firić odgovara za ubojstvo

Branko Mijatović podlijegao je sinoć teškim ozljedama

U splitskom KBC-u sinoć je umro Branko Mijatović, Splićanin koji je početkom tjedna pronađen kraj tunela u Klisu s prostrijelom glave. Policija je ubrzo uhvatila Sandra Firića, koji je prijavljen za pokušaj ubojstva, no sada će odgovarati za ubojstvo. Terete ga da je ispalio hitac iz pištolja u zatiljak Branka Mijatovića. 

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja nije priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo, nego je otpremljen u splitski zatvor jer mu je preostalo još četiri mjeseca kazne zatvora zbog iznude i posjedovanja oružja. 

Mijatovićeva majka u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kazala je da je njezin sin otet i da ga je Firić iskoristio za dilanje droge. Tvrdi da ga je premlatio i na dan ubojstva i da je to sve vidio jedan policajac koji, međutim, nije reagirao jer je dobar s Firićem. Odlučila je donirati organe pokojnog sina, a pokrenut će i privatnu istragu kako bi doznala istinu o njegovoj smrti.

Vaša reakcija na temu