Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIĆANKU ŠOKIRAO PRIZOR: 'To je naš grad, naš čovik, ako je uopće zaslužija da ga čovikom nazivam'

SPLIĆANKU ŠOKIRAO PRIZOR: 'To je naš grad, naš čovik, ako je uopće zaslužija da ga čovikom nazivam'

Kujica je imala poruku oko vrata

Splićanka Josipa Podrug podijelila je poruku na Facebooku ogorčena bešćutnošću vlasnika psa koji ga je ostavio na ulici.

Preciznije, kujicu belgijskog ovčara.

- Ovo, ne znam... Nemam riči. 21. stoljeće, a mi živimo u zabiti. Di edukacija ne postoji, di empatija ne postoji. Di se odričemo našega, na najjadniji način. Sve da bi si oprali obraz, i prid svitom bili čisti. To je naš grad, naš čovik, ako je uopće zaslužija da ga čovikom nazivam - napisala je ogorčeno.

Završila je jednako pogođeno:

- Srami se. Tu živimo, i ja i ti. Mene je sram. 

Na kraju je poručila da će Bela biti sklonjena s ceste.

- A šta dalje i kako sutra, nemam pojma. Nek nam je onaj gore na pomoći - završila je djevojka dobrog srca.

Priložila je fotografiju kujice kojoj je oko vrata stajao natpis 'Belgijski ovčar, stara 11 miseci, poklanja se zbog udesa i bolesti u obitelji. Nije čipirana. Zove se Bela - Belina'. Osim toga pisalo je i da je treba pustiti navečer za nuždu, da voli trčati i da je naučena na lanac. 'Čuvaj je, hvala', završava.

Kujica je ostala s pogledom prema vlasniku koji ju je tako ostavio. Josipa Podrug je slučajno naišla i spasila. 

Vaša reakcija na temu