SPLIT: Sutra se otvaraju tržnice i peškarija

SPLIT: Sutra se otvaraju tržnice i peškarija

Još jučer su ispoštovani svi uvjeti Nacionalnog stožera i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo

Nacionalni stožer civilne zaštite donio je Odluku o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije. Uz poštivanje posebnih mjera i uputa Nastavnog zavoda za javno zdravstvo u Splitu će sutra s radom ponovno započeti Pazar, tržnica Sućidar te tržnica na Splitu 3, ali i Peškarija, priopćili su upravo iz Banovine.

Još jučer su ispoštovani svi uvjeti Nacionalnog stožera i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, a to znači da će se prilikom rada tržnica i Peškarije kontrolirati ulaz i po potrebi ograničavati broj ljudi, kako bi se osigurao minimalan razmak među građanima. Također, kupac neće dolaziti u kontakt s proizvodima koji će biti ograđeni.

Primjenjivat će se mjere pojačane higijene i svakodnevnog čišćenja svih prostora, redovito provjetravati zatvoreni prostori te osigurati punktovi s dezinfekcijskim sredstvima za ruke uz obavijesti o općim mjerama smanjenja rizika od zaraznih bolesti.

'Molimo građane za poštivanje svih protuepidemijskih mjera prilikom dolaska na splitske tržnice i Peškariju', apeliraju iz splitske gradske uprave.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(62711, "");
Pregledaj komentare