Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Split postaje sjedište najvećeg coworking prostora u Dalmaciji

Split postaje sjedište najvećeg coworking prostora u Dalmaciji

Scaleup Office je nakon nekoliko mjeseci poslovanja proširio svoje kapacitete

Početkom godine u Splitu je otvoren scaleup Office, jedinstveni coworking prostor na ovom području, a samo osam mjeseci kasnije, scaleup proširenjem kapaciteta na kat više postaje najveći coworking prostor u ovom dijelu Dalmacije. Sinoćnjem otvaranju 2. kata svjedočio je veliki broj uzvanika, a čast službenog otvaranja, uz vlasnika i investitora Ivicu Perića, pripala je Jan de Jongu, predsjedniku Udruge digitalnih nomada Hrvatske. 

Zamišljen kao novo mjesto okupljanja splitske poslovne zajednice, ovaj moderno opremljeni radni prostor odlična je lokacija i za održavanje poslovnih sastanaka te raznih predavanja, radionica i konferencija. Naime, protežući se na 800 kvadratnih metara, u svojoj ponudi, osim coworking prostora nudi i 12 privatnih ureda, sobe za sastanke te prostor za održavanje raznih događanja za do 100 sudionika. 

Jedan od bitnih segmenata rada svakako je radno mjesto i atmosfera u kojoj se radi. U skladu s time, scaleup je osmišljen na način da pruži komfor i funkcionalnost, te fleksibilne uvjete najma. U cijenu najma prostora ulaze i režije, čišćenje, te korištenje printera i skenera. Uz moderan i funkcionalan prostora za rad, ovaj splitski poslovni prostor s pogledom na more sadrži i zone za odmor, zajedničke kuhinje i phone box idealan za privatne razgovore. Sve navedeno članovima scaleup Officea omogućava kreativan i produktivan radni dan. 

- U prvih par mjeseci poslovanja već se pokazala potreba za dodatnim prostorom, što nam je pokazalo da smo otvaranjem scaleup-a napravili odličan potez. Ovakvih prostora u Splitu fali, a potražnja za uredima je sve veća i veća. Obraćamo se i stranim i domaćim tvrtkama, te svatko tko ima potrebu može doći k nama i postati član ili koristiti naše usluge na dnevnoj bazi. Također, jako važna mogućnost je ta što nova tvrtka može registrirati svoje sjedište kod nas i primati poštansku i telefonsku uslugu po potrebi. Osim iznajmljivanja prostora, želja nam je da scaleup postane dio IT, kulturne i obrazovne zajednice stvaranjem atraktivnog i poučnog sadržaja u našim prostorijama. Velika prednost coworking prostora je community u kojem stranac u gradu ili startup može upoznati ljude i dobiti korisne informacije i kontakte, širiti svoju mrežu i razvijati poslovanje - objasnio je Ivica Perić, osnivač i direktor scaleup Officea.

Osim privatnih ureda i coworking prostora, u scaleupu se mogu iznajmiti i sobe za sastanke sa svom potrebnom opremom ali i uključenom kavom u cijenu. Prostrane sobe mogu se iznajmiti na nekoliko sati ili dana, ovisno o potrebi, a mirna atmosfera idealno je poslovno okruženje. Prvi kat scaleupa, osim što je podijeljen na urede, coworking prostor i sobu za sastanke, može funkcionirati kao zajednička cjelina u kojoj se mogu organizirati razna događanja. Radionice, edukacije, predavanja i konferencije samo su neki od događaja koji su se do sada održali u scaleup Officeu, a od sljedećeg mjeseca će se redovito održavati u organizaciji scaleupa i za članove i za sve zainteresirane sudionike. Otvaranjem 2. kata privatnih ureda, scaleup s veseljem očekuje nove članove.

Vaša reakcija na temu