Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT TECH CITY 'U prvim redovima nema niti jedan političar koji se došao slikati, već predavači koji imaju što za reći'

SPLIT TECH CITY 'U prvim redovima nema niti jedan političar koji se došao slikati, već predavači koji imaju što za reći'

Konferencija se održava u Cinestaru centra Mall of Split

U Cinestaru centra Mall of Split pod sloganom 'Živi lokalno, radi globalno!' održava se konferencija na kojoj će uspješni poduzetnici publici prenijeti svoja loša i dobra iskustva na putu prema uspjehu, ali i otkriti zašto su odlučili ostati u Hrvatskoj. Organizira je inicijativa tvrtki i udruga okupljena u Split Tech City.

- Ova konferencija je vrhunac djelovanja udruge koja postoji tri godine i stalno stvara nove projekte i trudi se biti vjetar u leđa splitskoj tehnološkoj zajednici. Imat ćete priliku čuti predavanja  lokalnih predavača koji su na etičan i moralan način izgradili svoje karijere u Hrvatskoj.  Velika je stvar što danas u prvim redovima nema niti jedan političar koji se došao samo slikati, već predavači koji imaju što za reći. Nadam se da ćete uživati u njihovim motivirajućim predavanjima i da ćemo na nekoj od budućih konferencija na podiju imati nekog iz ove publike - kazao je Toni Trivković, jedan od pokretača udruge Split Tech City, a nakon toga je prvi predavanje o tome kako je živjeti lokalno, a raditi globalno, održao Ante Dagelić  iz GetByBusa.


Vaša reakcija na temu