Foto: Pixabay.com Split Tech City organizira prvu motivacijsku konferenciju za mlade u gradu!

Split Tech City organizira prvu motivacijsku konferenciju za mlade u gradu!

Odlučili su okupiti nekoliko mladih koji su, usprkos svim preprekama na koje su nailazili, pokrenuli uspješan posao u svom gradu

Split Tech City je prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, koje okuplja tvrtke, udruge, institucije, 'meetupe' i pojedince. S obzirom na to da različitim aktivnostima žele usmjeravati mlade prema visoko plaćenim tehnološkim zanimanjima te ih potaknuti na ostanak u Splitu, odlučili su organizirati događaj na kojem će mladi shvatiti da se može raditi posao koji volite i živjeti ispunjavajući život u svom gradu, bez iseljavanja.

- Motivacija se najbolje širi neposrednim prenošenjem iskustava, dijeljenjem lekcija naučenih metodom vlastitih grešaka i ukazivanjem na sve dobro, značajno i smisleno što se može postići ulaganjem u sebe, radom i neodustajanjem - objašnjavaju iz Split Tech Cityja.

Zbog toga su na jednom mjestu odlučili okupiti nekoliko mladih koji su, usprkos svim preprekama na koje su nailazili, pokrenuli uspješan posao koji vole - u svom gradu!

Njihove će vas životne i poslovne priče, kažu organizatori, zasigurno potaknuti na razmišljanje, a nadaju se i da će u mladima probuditi svijest da je njihova snaga u njima samima.


Prva motivacijska konferencija 'Split Tech City' održat će se 9. studenog 2019. od 10 do 14 sati u CineStar kinu u Mall of Split.

Organizacijski tim je prikupio prijedloge mladih putem ankete, dogovorio mjesto, vrijeme i predavače, a danas i lansirao stranicu na kojoj će u nadolazećim tjednima polako otkrivati sve informacije u vezi konferencije, čiji je slogan 'Živi lokalno, radi globalno!'.

- Ulaz na konferenciju je besplatan, a zbog ograničenog broja mjesta prijave su obvezne putem povezniceSva pitanja, komentare, upite za volontiranje na konferenciji i ponude za sponzorstvo organizacijski tim prima putem maila info@split-techcity.com - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(51178, "");
Pregledaj komentare