Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook SPLIT TUGUJE Na motoru poginuo torcidaš: Sada ćeš vozit nekim drugim cestama...

SPLIT TUGUJE Na motoru poginuo torcidaš: Sada ćeš vozit nekim drugim cestama...

Sletio je s ceste na uzlazu iz grada

Tridesetčetverogodišnji D. J. koji je život izgubio u prometnoj nesreći u ponedjeljak navečer otac je troje djece, najstarije dijete ima četiri godine, a blizanci nešto manje od dvije. Bio je član Torcide,  inače, zaposlen kao konobar u poznatom splitskom restoranu na Matejuški.

D. J. je stradao sinoć vozeći motocikl BMW. U ulici Zbora narodne garde izgubio je nadzor, udario u ivičnjak, a potom i u stup nosača putokazne ploče. Podlegao je ozljedama na mjestu nesreće.

- Prijatelju dragi, u šoku si me ostavia na ovakve vijesti. Neka ti je pokoj vječni druže stari. Sada ćeš vozit nekim drugim cestama... Do idućeg puta.... nek te čuvaju anđeli - jedan je od komentara.

Policija traži očevice, ali zasad nemaju informaciju da još neko vozilo sudjelovalo u nesreći.

Vaša reakcija na temu