Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Splitska policija objavila detalje tragedije na Kopilici

Splitska policija objavila detalje tragedije na Kopilici

Državnom odvjetništvu će uputili posebno izvješće

Splitska policija objavila je detalje tragedije koja se jučer oko 14 sati dogodila na Kopilici. Sukobila su se dva djelatnika špediterske tvrtke. 

Teško je ozlijeđen 49-godišnjak kojeg je 34-godišnjak ubo nožem u vrat, a nakon toga se bacio sa zgrade. Pad nije preživio, a 49-godišnjak je zadržan na liječenju u splitskoj bolnici. Nalazi se izvan životne opasnosti. 

Tijelo preminulog 34-godišnjaka je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu gdje će se obaviti obdukcija. 

'Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid, prikupili materijalne dokaze, te će Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu biti upućeno posebno izvješće  uz cjelokupnu sačinjenu dokumentaciju', poručuju iz policije.

Vaša reakcija na temu