Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SPLITSKA POLICIJA RIJEŠILA SLUČAJ: 18-godišnji Nizozemci palili po gradu, nisu ni platili noćenje

SPLITSKA POLICIJA RIJEŠILA SLUČAJ: 18-godišnji Nizozemci palili po gradu, nisu ni platili noćenje

U Macho baru napravljena je šteta od 300 tisuća kuna!

Razriješen je slučaj zapaljenog inventara u Macho Baru na Prokurativama. Nakon intenzivnog terenskog rada, splitska policija pronašla je sumnjivce. Radi se o tri mlada turista iz Nizozemske, svega im je 18 godina. 

Prijavljeni su za kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari. Sumnjiče ih, naime, da su početkom tjedna pokušali zapaliti motor na Rivi te da su potom zapalili dvije tende, stolove i stolice u ugostiteljskom objektu na Prokurativama. Napravili su štetu od 300 tisuća kuna! 

Mladi Nizozemci prijavljeni su i za kazneno djelo prevare jer nisu podmirili račun za spavanje u iznosu od 1.500 kuna. Vlasnici hostela kazali su da će produžiti boravak još dvije noći, no zbrisali su ne plativši, što se otkrilo tijekom kriminalističkog istraživanja. 

Popodne će biti privedeni na ispitivanje u Državno odvjetništvo. 

Policija je po snimkama video nadzora u centru grada zaključila da su stranci. Locirali su njihove pravce kretanja te su na strateške točke postavili operativce koji su ih identificirali i uhitili.

Vaša reakcija na temu