Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska profesorica koja je u štrajku: 'Molim mojih 315 kuna preusmjeriti za dovršetak škole u Vukovaru'

Splitska profesorica koja je u štrajku: 'Molim mojih 315 kuna preusmjeriti za dovršetak škole u Vukovaru'

Suzana Kačić Bartulović je usporedila kazne saborskim zastupnicima s onima namijenjenim prosvjetnim djelatnicima

Suzana Kačić Bartulović, profesorica u Ekonomskoj školi i istaknuta SDP-ovka, komentirala je najavu Vlade da će za naredne dane u štrajku skidati s plaće prosvjetnih djelatnika 315 kuna.

Prosvjetni djelatnici su, dodajmo, ustrajni u zahtjevima i nastavljaju borbu.

-  Odnekud se pojavio iznos od 315 kuna kojim nam Vlada prijeti po danu štrajka. Saborski zastupnik ima novčanu kaznu od 150 kuna ako se ne pojavi. Meni je to sasvim u redu jer očito iznosi pokazuju tko koliko vrijedi, a i lijepo je znati da je naš radni dan dva puta skuplji od njihova pa bi bilo još ljepše da nam i plaće budu u tom omjeru. Uz to, mi znamo da obraz nema cijenu. Molim mojih 315 kuna preusmjeriti za dovršetak Osnovne škole Nikole Andrića u Vukovaru - poručila je Kačić Bartulović.

Vaša reakcija na temu