Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitske osnovnoškolce će i ove na klupama čekati knjige i radne bilježnice

Splitske osnovnoškolce će i ove na klupama čekati knjige i radne bilježnice

U proračunu je osigurano pet milijuna kuna za tu namjenu

Kao i prošle godine, Grad Split će i za predstojeću školsku 2020./2021. godinu, svim svojim učenicima u 29 osnovnih škola osigurati nabavu drugih obrazovnih materijala – radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za tehnički odgoj, atlase i ostala sredstva koja su u pojedinim osmoljetkama odabrana za rad i utvrđena predmetnim kurikulumom, poručuju iz Banovine. 

U proračunu je za tu namjenu osigurano pet milijuna kuna. Od prošle godine udžbenike osigurava Ministarstvo znanosti i obrazovanja, dok Grad Split dakle za svojih gotovo 14 tisuća osnovaca osigurava radne bilježnice i druge obrazovne radne materijale.

- Sve osnovne škole sa splitskog područja tijekom ljetnih praznika provest će postupke nabave udžbenika, radnih bilježnica i ostalih sredstava kako bi učenike na početku nastavne godine na njihovim klupama dočekalo sve što im je potrebno za novu školsku godinu! - zaključuju iz Grada.

Vaša reakcija na temu