Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski Geoprojekt slavi 65 godina postojanja

Splitski Geoprojekt slavi 65 godina postojanja

Tvrtka je osnovana u svibnju 1955. godine

Geoprojekt d.d. sa sjedištem u Splitu je renomirana tvrtka koja danas slavi 65. godina postojanja. Geoprojekt se bavi planiranjem i projektiranjem u niskogradnji, prometu, geodeziji, geoinformatici, te prostornog uređenja.


Osnovana je u svibnju 1955. godine i u više od 60 godina postojanja se profilirala kao jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj na svom području djelovanja. Kontinuiranim prilagođavanjem tržišnim potrebama, primjenom novih tehnoloških rješenja, te stalnom edukacijom i usavršavanjem djelatnika uspješno održava stečenu poziciju, ugled i konkurentnost na sve zahtjevnijem tržištu.


Gotovo svi zaposlenici Geoprojekta su diplomirani inženjeri i magistri građevine, geodezije, geoinformatike, arhitekture, strojarstva, elektrotehnike, prometa i ekonomije, koji međusobno surađuju na dnevnoj bazi, budući da se zbog specifičnih zahtjeva pojedinih radnih zadataka prema potrebi formiraju timovi sastavljeni od stručnjaka različitih profila.

- Kontinuiranim ulaganjem u tehnologiju, znanje i vještine želimo biti strateški partneri svim našim investitorima i suradnicima. Naše djelatnosti na području projektiranja u niskogradnji, prostornog planiranja, geodezije i šire, razvijamo u skladu s izazovima tržišta, uz visoki standard kvalitete, fleksibilnosti  i profesionalnosti - Mirko Smiljanić predsjednik Uprave Geoprojekta.


- Aktivni u gotovo cijeloj Hrvatskoj no ipak najponosniji smo na naš angažman u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Dionica Mravinci - TTTS, mravinačka rampa te zapadna 'splitska' rampa naš su prioritet. Razvoj infrastrukture gotovo je neodvojiv od tvrtke Geoprojekt i tako zadnjih 65. godina - poručili su iz tvrtke.

Vaša reakcija na temu