Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Splitski gradonačelnik progovorio o Odluci o komunalnom redu i odnosu s ugostiteljima

Splitski gradonačelnik progovorio o Odluci o komunalnom redu i odnosu s ugostiteljima

Procjenjuje da će biti oko 1500 primjedbi

Uskoro bi se mogao znati konačan broj svih primjedbi na Odluku o komunalnom redu pa da dokument, obećan prije dvije i pol godine, konačno dođe i na Gradsko vijeće. Prema riječima gradonačelnika Andre Krstulovića Opare, sve skupa bi moglo biti oko 1500 primjedbi.

Istaknuo je da je Povjerenstvo neovisno, ali kako je rekao, koliko čuje usvojili su jedan veliki broj primjedbi građana, tako da ćemo imati jedan dobar dokument. Na upit medija komentirao je i nove prozivke od strane ugostitelja.

- Svako ima pravo tražiti što god hoće. Nekoliko puta smo u prethodnih nekoliko tjedana imali od strane Udruge ugostitelja elokventne primjedbe. Ponavljam da mi je žao što ih nismo imali izražene za vrijeme rasprave. To neće utjecati niti je to pritisak na nas niti na Povjerenstvo koje neovisno radi - ustvrdio je.

Vaša reakcija na temu