Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski gradski vijećnik: Licemjerni ste! Zašto niste osudili napad na osmaša zbog Torcidine majice?

Splitski gradski vijećnik: Licemjerni ste! Zašto niste osudili napad na osmaša zbog Torcidine majice?

Ante Bradarić-Šljujo je podsjetio za nedavni incident u Šibeniku zbog kojega se nije digla velika prašina

Mostov gradski vijećnik Ante Bradarić-Šljujo na Facebooku je podijelio članak koji govori o napadu Funcuta na osmaša s Torcidinom majicom, što se dogodilo prije tri dana na školskom izletu. Povukao je paralelu s incidentom u Supetru uz ove riječi:

- Ne sjećam se da su prije par dana dolazile osude za ovaj događaj od Vlade RH, raznoraznih političkih stranaka, da su se tražila očitovanja, da su gradonačelnici reagirali i slično. Imamo li dvostruka mjerila? Ja sam mislio da je nasilje jednako bila žrtva osmaš iz Neorića s obilježjem Torcide ili mlada osoba srpskog podrijetla koja je došla raditi sezonu, ali očito griješim. Licemjerje na vrhuncu!

Vaša reakcija na temu