Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI HDZ Mihanović podijelio zahvalnice svima koji provode besplatnu poduku učenika

SPLITSKI HDZ Mihanović podijelio zahvalnice svima koji provode besplatnu poduku učenika

'Jedan od najplemenitijih projekata'

Na sjednici Odbora za odgoj i obrazovanje HDZ-a Split, predsjednik HDZ-a Split Vice Mihanović dodijelio je zahvalnice svim vrijednim učiteljima i nastavnicima koji marljivo provode projekt besplatnih poduka za učenike osnovnih i srednjih škola. 

- Ovaj projekt kroz koji smo za ispite i maturu pomogli pripremiti desetke i stotine učenika ističemo kao jedan od najplemenitijih projekata splitskog HDZ-a. Zajedno smo prodiskutirali o temama važnima za sustav obrazovanja u Hrvatskoj, kao i izazovima s kojima se susreću učitelji, ali i učenici s obzirom na pandemiju koronavirusa.

Od srca hvala svima koji su svoje znanje, vrijeme i volonterski duh posvetili učenicama i učenicama u okviru ovog projekta, a sve kako bi što prije i što lakše savladali i pripremili školsko gradivo. Brojne pozitivne reakcije i dobri rezultati koje su ostvarili učenici koji su bili dio ovog projekta su ono što nas posebno veseli, poručuju iz splitskog HDZ-a.

Vaša reakcija na temu