Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI HSLS IMA NOVOG PREDSJEDNIKA 'Znam da neće biti lako, ali ova ekipa neće izdati'

SPLITSKI HSLS IMA NOVOG PREDSJEDNIKA 'Znam da neće biti lako, ali ova ekipa neće izdati'

'Osjećaj koji imam danas nije ništa drugačiji nego prije 11 godina kad smo krenuli s našom prvom akcijom'

Splitski HSLS ima novog predsjednika - Hrvoja Bašića. Danas se oglasio na društvenim mrežama i najavio kako će graditi pozitivnu i konstruktivnu priču koju će čiti svi koji istinski žele dobro ovome gradu.

Bašićevu objavu prenosimo u cijelosti:

'Osjećaj koji imam danas nije ništa drugačiji nego prije 11 godina kad smo krenuli s našom prvom akcijom. Od one peticije za noćne linije i borbe za studentsku menzu u centru do danas je napisano pitaj Boga koliko stranica priopćenja... Odradilo se na desetke ekoloških, kulturnih i humanitarnih akcija, presica i performansa, javnih tribina i putovanja, druženja i uza sve to, usputnog odrastanja. Tu sam našao prijatelje s kojima se sastajalo, ponekad i rastajalo. Ponekad svađalo, ali puno više veselilo. Naučili smo na poraze, ali i uspjehe. Svaki pozitivni pomak u Splitu koji se dogodio, pa makar i onaj najmanji, a da je bio plod naših zalaganja, bio nam je najveći uspjeh i motivacija da guramo dalje. 

Tako želim nastaviti i zajedno s mojim pomlađenim timom, neovisno i samostalno. Želimo graditi jednu pozitivnu i konstruktivnu priču koju će čuti svi koji istinski žele dobro ovom gradu. Ovo je priča za one koji ga vide kao moderan i dinamičan mediteranski grad 21. stoljeća. Grad koji je snažno okrenut tržištu, ali ima i sluha za najpotrebitije. Grad koji juri za novim tehnologijama i u potpunosti je transparentan prema svojim građanima. Grad koji uključuje, a ne isključuje. E takav Split!

Splitski članovi najstarije stranke u demokratskoj Hrvatskoj jučer su mi dali povjerenje da vodim splitski HSLS i ja im se na tome zahvaljujem. Da će biti lako, znam da neće. Jer realno da smo htjeli birati lakši put, pa i ja sam, ne bismo bili danas tu. Bili bismo negdje drugdje, gdje je puno lakše, lagodnije... 

Nazovite to žuticom ili idealima, svejedno. Ali ova ekipa neće izdati!'

Vaša reakcija na temu