Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Splitski Mad Max najavljuje nove lude vožnje: 'Bilice ne ginu ovaj put tri miseca'

Splitski Mad Max najavljuje nove lude vožnje: 'Bilice ne ginu ovaj put tri miseca'

Obožavateljima se obratio preko YouTube kanala svoje djevojke Ele Jerković

Adrian Petričević kojeg je šira javnost upoznala nakon što je na svom YouTube kanalu objavio snimku divlje vožnje motorom po splitskim ulicama, snimio je novi video, ali ovoga puta ne o divljim vožnjama, već je preko kanala svoje djevojke Ele Jerković odgovarao na pitanja koja su im postavljali njezini pratitelji na Instagramu. 

Zbog objavljene snimke na kojoj je počinio brojne prometne prekršaje završio je mjesec dana u zatvoru, ali s obzirom na najavljeno u novom videu, ne planira prestati s ludim vožnjama. Tako je splitski Mad Max poručio svojim obožavateljima: 'Bit će još videa, ne brinite'.

- Opet ćeš ić u zatvor radi istih?! Znači, slijedi motovlog 2. Bilice ne ginu ovaj put tri miseca - kazala mu je. 

- Sprema se, sprema se. U izradi je - odgovorio je Petričević.


Vaša reakcija na temu