Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Milan Šabić SPLITSKI MOST O PROČELNICIMA 'Marina Protić nije naša članica. Zanimaju nas kriteriji odabira'

SPLITSKI MOST O PROČELNICIMA 'Marina Protić nije naša članica. Zanimaju nas kriteriji odabira'

'Očekujemo da će gradonačelnik organizirati sastanak na kojem će nas formalno izvijestiti o svojoj odluci'

Iz splitskog Mosta oglasili su se danas priopćenjem kojim poručuju kako Marina Protić nije članica ove stranke te u kojim se osvrću na objavu imena potencijalnih pročelnika. Prenosimo ga u cijelosti:

'Marina Protić nije članica Mosta, niti je u bilo kojem obliku suradnje s Mostom. Izuzev poslova koje obavlja kao profesionalac u Uredu Grada, bez ikakve razlike prema ostalim vijećnicima.

U medijima se pojavila informacija s imenima potencijalnih pročelnika po ovlaštenju za 7 upravnih tijela. Očekujemo da će gradonačelnik organizirati sastanak na kojem će nas formalno izvijestiti o svojoj odluci, ako je ovo točno. 

Zanimaju nas kriteriji kojima se vodio pri odabiru, jednako tako, s profesionalnog aspekta i iz ljudskog poštovanja, zanima nas i na koji način su se odvijali dogovori sa sadašnjim pročelnicima.

Sukladno važećim propisima pročelnike se može imenovati isključivo nakon provedenog javnog natječaja, što mislimo da je najbolji smjer jer su pročelnici temelj upravnog sustava.'


Vaša reakcija na temu