Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI STUDENTI Osnovali Facebook grupu za pomoć stradalima u potresu u Petrinji i okolici

SPLITSKI STUDENTI Osnovali Facebook grupu za pomoć stradalima u potresu u Petrinji i okolici

U sat vremena odavzalo se više od dvije i po tisuće ljudi

Grupa mladih studenata iz Splita osnovala je grupu Pomoć Petrinji na Facebooku u koju se za manje od sat vremena priključilo dvije i pol tisuće ljudi. Osnovna svrha je pronalazak smještaja ljudima pogođenima potresom, no služi i za sve ostale informacije za pomoć tim ljudima. Već je mnogo građana ponudilo smještaj diljem Hrvatske te je cilj da te ponude stignu do samih ljudi u Petrinji. 

Vincent Šepić, jedan od osnivača grupe kaže: 'Isključivi cilj nam je povezivanje s ljudima koji nude svoj smještaj te stradalima u Petrinji. Brzo smo se organizirali na inicijativu prijatelja Marina Maretića te pokrenuli grupu u kojoj će sve informacije biti na jednom mjestu. 

Pozivamo i ovim putem sve koji mogu pomoći na bilo koji način da se pridruže grupi. Hvala svim dobrim ljudima zasad, ovo je još jedan dokaz da nam je jako malo potrebno da svi radimo zajedno za plemeniti cilj'

Sve informacije možete pronaći i podijeliti OVDJE.

Vaša reakcija na temu