Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski Studentski centar oduševio posjetitelje u Spaladium Areni svojim cateringom

Splitski Studentski centar oduševio posjetitelje u Spaladium Areni svojim cateringom

Adriatic gastro Show prvi je sajam na kojem su predstavili svoje usluge, a iskustva su, kaže Luka Podrug, odlična

Studentski centar Split predstavio se na ovogodišnjem sajmu turizma i gastronomije Adriatic Gastro Show u Spaladium Areni. Ovo je prvi put da je Studentski centar predstavio svoju ponudu na nekom sajmu, a iskustva su, kaže Luka Podrug, catering menadžer u Studentskom centru.

- Studentski centar brine za studente, za smještaj i hranu, a svoje slobodne kapacitete koristimo na vanjskom tržištu. Kada imamo vremena, radimo usluge cateringa, najprije za Sveučilište, a kako je suradnja bila odlična, izašli smo i na vanjsko tržište i radimo s poslovnim i privatnim subjektima - kaže Podrug.

Na sajmu su otvorili restoran u kojem nude hladna i topla jela, a na štandovima su složili i promovirali svoju ponudu cateringa.

- Povratne informacije su bolje od očekivanih, ljudi se pitaju kako možemo to tako dobro raditi jer je uvijek bila stigma da je hrana za studente loša, a u zadnje vrijeme smo otvorili nekoliko restorana, imamo novi inventar, zaposlili smo mlade ljude, njih više od stotinu, a s tim smo dobili svježu krv i krenuli dalje - ističe Podrug te dodaje da su i njihova iskustva prvog sudjelovanja na nekom sajmu odlična i najavljuje da će se sigurno i ubuduće prijavljivati.

- Educiramo kadar, udruženi smo u razne udruge, surađujemo s Aspirom i s ugostiteljskom školom, polako osvajamo tržište, a radimo i neka nova jela. Uz ona tradicionalna - pršut, sir i soparnik imat ćemo i edukaciju za pripremu sushija tako da pokušamo na tržište izbaciti i neke druge stvari, da ne bude samo klasika - zaključuje Podrug.

Vaša reakcija na temu