Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLITSKI SUSTAV JAVNIH BICIKLI Terminali su postavljeni prije tri mjeseca, a napokon bi trebale stići i bicikle

SPLITSKI SUSTAV JAVNIH BICIKLI Terminali su postavljeni prije tri mjeseca, a napokon bi trebale stići i bicikle

Moći će se korsititi na osam lokacija

Čitatelj Dalmatinskog portala upozorio je kako Sustav javnih bicikli još nije profunkcionirao iako su odavno postavljene konzole za elektroničko unajmljivanje. 

- To bicikle, a sad je već i debelo otpočela turistička sezona, nije vidjelo - napisao je uz fotografije. 

Pitali smo Grad kada će profunkcionirati Sustav javnih bicikli i odgovorili su da će četiri terminala u funkciji biti od četvrtka, 11. srpnja, a do 19. srpnja bi u funkciji trebali biti i svi ostali. Prvi kreću terminali na Rivi, kod Jokera, na kolodvoru u Sukoišanskoj i na Starom placu.

- Postavljanje terminala odnosno stanica za javne bicikle predviđeno je na 8 lokacija: na Rivi, ispred Sv. Frane na Trgu dr. Franje Tuđmana, na parkingu Split 3, na parkingu na žnjanskom platu, na parkingu pored trgovačkog centra Joker, na kolodvoru u Sukoišanskoj, na raskrižju Domovinskog rata i Gundulićeve, na parkingu Stari plac, kod Studentskog doma Spinut i na Kampusu - podsjetili su iz Banovine. 

Vaša reakcija na temu