Foto: Hajduk.hr 'Zbog dugogodišnjeg neprimjernog i neprihvatljivog odnosa prema našem gradu i klubu potrebna je isprika HNS-a'

'Zbog dugogodišnjeg neprimjernog i neprihvatljivog odnosa prema našem gradu i klubu potrebna je isprika HNS-a'

Traže zajednički sastanak s HNS-om i Hajdukom

Vijećnici su usuglasili izjavu o održavanju reprezentativne utakmice na Poljudu o kojoj tek trebaju glasovati. Izgledno je da će još samo to raspraviti, pa će biti prekinuta sjednica.

- Gradsko vijeće Grada Splita želi dolazak hrvatske nogometne reprezentacije u naš grad i odigravanje službene kvalifikacijske utakmice protiv reprezentacije Mađarske na Gradskom stadionu Poljud.

Gradsko vijeće Grada Splita traži od Hrvatskog nogometnog saveza korjenitu promjenu dosadašnjeg vodstva HNS-a prema Gradu Splitu i Hrvatskom nogometnom klubu Hajduk, koji se najbolje ogleda u činjenici što je hrvatska nogometna vrsta u službenim utakmicama u Splitu gostovala svega dva puta u posljednjih 20 godina od čega jednom bez publike.

Zbog dugogodišnjeg neprimjernog i neprihvatljivog odnosa prema našem gradu i klubu potrebna je isprika HNS-a kao čin dobre volje i korak prema ozdravljenju hrvatskog nogometa i jačanju zajedništva.

U interesu hrvatskog nogometa tražimo od HNS-a i HNK Hajduk žuran dogovor na zajedničkom sastanku uz nazočnost predstavnika Grada Splita, a sve u svezi postizanja rješavanja brojnih devijacija i nagomilanih problema koji duže vrijeme opterećuju hrvatski nogomet, kao i zajedničkog dogovora vezano za organizaciju željenog nogometnog susreta u našem Gradu Splitu. - stoji u izjavi.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(47280, "");
Pregledaj komentare