Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SPLITSKO RUGANJE Zna li Bernardić gdje je bio?

SPLITSKO RUGANJE Zna li Bernardić gdje je bio?

Čelnik SDP-a je, izgleda, napravio još jedan gaf

Davor Bernardić je jučer rekao da je Split nesiguran grad, a ta izjava predsjednika SDP-a izazvala je brojne komentare. Danas je, pak, Bernardić na Instagramu uz fotografiju sa splitskog skupa koji se održao na Peristilu objavio:

- Split pamti. Split je pun dišpeta. Split je i na europskim i na predsjedničkim izborima pokazao što misli o HDZ-u. Izađi i promijeni!

Međutim, umjesto riječi Peristil, čelniku Restart koalicije je kao mjesto bilo navedeno - Prokurative. Ne znamo kako je došlo do toga, ali smo vrlo brzo dobili screenshot uz poruku: 'Zna li Bero gdje je uopće bio?'. Bernardićev Instagram sada je u redu, greška je ispravljena...


Vaša reakcija na temu