Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitskog gradonačelnika napali maloljetnici, prijavljeni su za prijetnju i pušteni

Splitskog gradonačelnika napali maloljetnici, prijavljeni su za prijetnju i pušteni

Jednom je 16, a drugom 17 godina

Splitska policija otkrila je napadače na splitskog gradonačelnika Andru Krstulovića Oparu. Radi se o maloljetnicima iz Solina, jedan ima 16, a drugi 17 godina. 

Nakon kriminalističkog istraživanja prijavljeni su za kazneno djelo prijetnje i pušteni na slobodu budući da do sada nisu evidentirani kao počinitelji kaznenih djela. 

Napad se dogodio prije tjedan dana, nedaleko od doma splitskog gradonačelnika. Mladići su mu dobacili da je lopov, on ih je upozorio na ponašanje naklon čega je došlo i do fizičkog napada. Jedan od privedenih udario je Krstulovića Oparu tri puta u glavu. 

Postoje svjedoci koji su čuli kako napadači prijete gradonačelniku ubojstvom.

Vaša reakcija na temu