Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SRĐAN MARINIĆ SE PREDOMISLIO: U posjedu smo dokumenta kojim je kao predsjednik UV JUPŠ Marjan odobrio automobile

SRĐAN MARINIĆ SE PREDOMISLIO: U posjedu smo dokumenta kojim je kao predsjednik UV JUPŠ Marjan odobrio automobile

Riječ je o zaključcima sa sjednice iz studenoga 2013. godine

Srđan Marinić, predsjednik Društva Marjan, koji posljednjih mjeseci gorljivo vodi bitku protiv automobila na Marjanu, ili se predomislio ili je zaboravljiv.

Naime, u posjedu smo dokumenata koje je kao predsjednik Upravnog vijeća Javne ustanove za upravljanje Park-šumom Marjan on osobno potpisao u studenome 2013. godine, za vrijeme 'stolovanja' gradonačelnika Ive Baldasara

Tada je, naime, usvojen novi pravilnik, kojeg je Marinić potpisao, a  koji dopušta ulazak 20 automobila na Marjan, plus pet za osobe s invaliditetom. To je bitno drugačije od onoga za što se sada zalaže, a to je Marjan u potpunosti bez automobila.

Evo i faksimila tih odluka, koje uz malo truda, svatko može pronaći i na internetu.

Vaša reakcija na temu